Een goede patiëntenzorg is het rechtstreekse gevolg van betrokken en tevreden zorgverstrekkers.
Dat is het uitgangspunt van het Universitair Ziekenhuis Brussel.
Elke dag gaan er meer dan 4200 medewerkers geïnspireerd aan de slag, en dit over alle niveaus van onderhoud, administratie, verpleging, ICT, ... tot topchirurgie.
Het UZ Brussel is het universitaire ziekenhuis verbonden aan de VUB. Het is een Nederlandstalig, pluralistisch ziekenhuis met 4.200 medewerkers. Met 721 ziekenhuisbedden is het UZ Brussel jaarlijks goed voor meer dan 30.000 opnames, bijna evenveel dagopnames, 360.000 raadplegingen, en dit voor patiënten uit binnen- en buitenland. Het UZ Brussel biedt een volledige medische zorg aan, doet aan wetenschappelijk onderzoek en heeft een belangrijke onderwijsopdracht. We streven voortdurend innovatie en de hoogste kwaliteit na in al onze activiteiten. Ben jij een gedreven professional in de wereld van catering en hospitality? Heb je een passie voor het leveren van hoogwaardige diensten binnen een uitdagende en dynamische omgeving? Dan is dit jouw kans om te schitteren als Catering Manager. Functieomschrijving: Als Catering Manager ben je de drijvende kracht achter de efficiënte leiding en coördinatie van alle cateringactiviteiten binnen het ziekenhuis. Je staat in voor het beheer en de verdere ontwikkeling van commerciële activiteiten, waarbij je nauw samenwerkt met het facilitair managementteam. Het waarborgen van de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid (HACCP) behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast ontwikkel, implementeer en optimaliseer je cateringprocedures en -protocollen, rekening houdend met specifieke vereisten binnen de gezondheidszorg. Je begeleidt interne en externe audits met betrekking tot voedselveiligheid en beheert het cateringbudget, waarbij je rapporteert aan de Manager Facility. Het identificeren van opleidingsbehoeften van het cateringpersoneel en het organiseren van trainingen om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren, behoren eveneens tot jouw taken. Je staat in voor de dagelijkse operationele aansturing van het cateringteam en onderhoudt een vlotte samenwerking met externe leveranciers en partners om de cateringdiensten optimaal te organiseren en te promoten.